Vložil: | Saskijka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Domácí knackebrot:
250 ml studeného mléka
| 1 lžíce cukru
| 16 dkg Hery
| 200 g grahamové mouky
| 20 dkg žitné mouky
| 1 lžíce soli
| mouka na vysypání
Postup přípravy receptu Domácí knackebrot:
Mouku smícháme s cukrem, solí a mlékem na hladké těsto. Do těsta následně zapracujeme studený tuk, nastrouhaný na hrubém struhadle.
Tuhé těsto rozválíme na plát silný asi 4 mm, nožem nebo kolečkem jej rozkrájíme na čtverce a pokud chceme mít chléb takřka jako originál, propícháme ještě čtverce vidličkou.
Pečeme v předehřáté troubě na 200 °C a na pomoučeném plechu.
Fotky receptu Domácí knackebrot:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!