Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.11. 2024
Dnes má svátek René
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Drůbeží játra na víně se špeclemi

fotka Drůbeží játra na víně se špeclemi
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Drůbeží játra na víně se špeclemi:

500 g drůbežích jater  | 1 střední cibule  | 50 g anglické slaniny  | 1 lžíce olivového oleje  | 1/2 citronu  | 100 ml suchého bílého vína  | 1 balení špeclí  | 1 lžička másla  | 1 hrst nasekané petrželky  |  pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Drůbeží játra na víně se špeclemi:

Játra omyjeme a necháme je na cedníku okapat. Cibuli oloupeme, rozpůlíme a nakrájíme nadrobno. Anglickou slaninu a játra nakrájíme na nudličky. Na pánvi rozehřejeme olej, vložíme cibuli a za stálého míchání ji osmažíme dozlatova. Pak vložíme játra, osmažíme je po všech stranách a mírně osolíme a opepříme. Zakapeme citronem, podlijeme vínem a dusíme pod pokličkou na mírném ohni asi 15 minut. Mezitím uvaříme špecle podle návodu na obalu. Scedíme, promícháme se lžičkou másla a podáváme je s játry ozdobenými petrželkou.


Fotky receptu Drůbeží játra na víně se špeclemi:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Drůbeží játra na víně se špeclemi
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !