500 g drůbežích jater
| 200 g žampionů
| 2-3 rajčata
| 1 pórek
| 120 g slaniny
| 3-4 stroužky česneku
| dle potřeby červené víno
| dle chuti tymíán
| dle chuti sůl
| dle chuti pepř
| olej
Postup přípravy receptu Drůbeží játra nadivoko:
Játra osolíme a opepříme. Opečeme 5 minut na rozpáleném oleji. Vyjmeme a na pánvi opečeme nakrájenou slaninu a houby na nudličky, pórek nakrájený na kolečka. Přidáme tymián a česnek. Rajčata oloupeme a nakrájíme, přidáme do pánve, zalijeme červeným vínem a dusíme. Pak přidáme zpět játra a prohřejeme. Příloha - brambory.
Fotky receptu Drůbeží játra nadivoko:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!