Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.09. 2024
Dnes má svátek Matouš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Drůbeží játra nadivoko

fotka Drůbeží játra nadivoko
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Drůbeží játra nadivoko:

500 g drůbežích jater  | 200 g žampionů  | 2-3 rajčata  | 1 pórek  | 120 g slaniny  | 3-4 stroužky česneku  | dle potřeby červené víno  | dle chuti tymíán  | dle chuti sůl  | dle chuti pepř  |  olej

Postup přípravy receptu Drůbeží játra nadivoko:

Játra osolíme a opepříme. Opečeme 5 minut na rozpáleném oleji. Vyjmeme a na pánvi opečeme nakrájenou slaninu a houby na nudličky, pórek nakrájený na kolečka. Přidáme tymián a česnek. Rajčata oloupeme a nakrájíme, přidáme do pánve, zalijeme červeným vínem a dusíme. Pak přidáme zpět játra a prohřejeme. Příloha - brambory.


Fotky receptu Drůbeží játra nadivoko:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Drůbeží játra nadivoko
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !