Vložil: | admin |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Dušené file z mořského lososa:
750 g filé z lososa
| sůl a pepř
| 20 g másla
| 10 zrnek pepře
| 1 - 2 ks hřebíčku
| 1 ks citronu (na plátky)
| 2 lžíce citronové šťávy
| 1 ks malé cibule
| 2 lžíce vody
| 1 ks malý bobkový list
| 2 zrnka nového koření
| petrželka na ozdobení
Postup přípravy receptu Dušené file z mořského lososa:
Filety opláchněte pod tekoucí studenou vodou, osušte, pokapte citrónovou šťávou a nechejte 15 minut odležet. Opět osušte. Posypte solí a pepřem. Malou cibuli nakrájejte nadrobno. Máslo rozehřejte, cibuli poduste a přilijte lžíce vody. Vložte filé a přidejte zrnka pepře, bobkový list, hřebíček, nové koření a duste doměkka. Hotové filé položte na nahřátou mísu a ozdobte plátkem citrónu a petrželkou. Podávejte s vařenými brambory bez slupky.
Přeji dobrou chuť.
Fotky receptu Dušené file z mořského lososa:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!