Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 20.04. 2025
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dušené vepřové plecko s mrkví

fotka Dušené vepřové plecko s mrkví
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Dušené vepřové plecko s mrkví:

800 g vepřová plec bez kosti v celku  | 500 g karotka (nebo sáček mražená baby mrkev)  | 1kostka zeleninový bujon  | 1lžička máslo  | 2 lžíčky hladká mouka  |  olej, sůl, pepř

Postup přípravy receptu Dušené vepřové plecko s mrkví:

Vykostěné, tuku zbavené vepřové plecko osolte a opepřete.V kastrolu rozehřejte 2-3 lžíce tuku, vložte maso a opečte ho z obou stran.Pak jej podlijte vodou, přidejte kostku zeleninového bujónu a duste do měkka. Když je maso poloměkké (asi po 30 minutách)přidejte k němu očištěnou karotku (nebo sáček mražené baby mrkve), ořech másla promnutý se 2 lžičkami hladké mouky a duste, až je maso měkké (cca 15 minut).


Vepřové maso podávejte s vařenými bramborami.



Tip: Chuť mrkve můžeme zjemnit přidáním smetany.


Fotky receptu Dušené vepřové plecko s mrkví:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dušené vepřové plecko s mrkví
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka