Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.12. 2025
Dnes má svátek Albína
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Dušený zajíc na červeném víně a zelenině

fotka Dušený zajíc na červeném víně a zelenině
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 9

Použité suroviny receptu Dušený zajíc na červeném víně a zelenině:

hřbet zajíce  | 100 g angl. slaniny /plátky/  | 1/2 l červeného vína  | 2 kolečka cibule  | 100 g šunky - nudličky  | 3 lžíce rybízové zavařeniny  |  voda  |  sůl

Postup přípravy receptu Dušený zajíc na červeném víně a zelenině:

Zajčí hřbet prošpikujeme slaninou. V hrnci na sebe naskládáme šunku, kolečka cibule a maso, vše zalijeme vínem. Dusíme doměkka. Mírně podlijeme vodou. Když je maso měkké, vyjmeme je a připravíme porce. Do vzniklé omáčky v hrnci přidáme zavařeninu a deset minut povaříme. Nakonec osolíme, porce zajíce vložíme zpět a prohřejeme. Jako příloha jsou vhodné knedlíky.



Fotky receptu Dušený zajíc na červeném víně a zelenině:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dušený zajíc na červeném víně a zelenině
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !