300 g vepřových jater
| 400 g vepřové kýty
| 1 vejce
| 1 lžička maizeny
| podle chuti: sůl, paprika, kari, pepř
| 1 lžíce citrónová šťáva
| olej na opékání
Postup přípravy receptu Dvoubarevné fondue:
Odblaněná vepřová játra nakrájíme na tenké plátky, stejně jako maso. Vejce promícháme s maizenou, citronovou šťávou a rozdělíme na poloviny. Do jedné poloviny vmícháme kari a papriku, do druhé pepř. Do vajec s kari a paprikou vmícháme játra, do pepřové směsi maso. Rozdělíme na porce a v horkém tuku opékáme vždy plátek jater a plátek masa. Podáváme s různými omáčkami a pečivem.
Fotky receptu Dvoubarevné fondue:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!