Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dvoubarevný závin

fotka Dvoubarevný závin
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Dvoubarevný závin:

300 g hladké mouky (na těsto)  | 120 g hery (na těsto)  | 1 lžíce octa (na těsto)  | 1 žloutek (na těsto)  |  jablka  | 1 lžička mleté skořice  | 2 lžičky cukru  | 80 g vlašských ořechů a mandlí (nasekaných)  | 300 g vypeckovaných švestek z kompotů, nebo mražené švestky

Postup přípravy receptu Dvoubarevný závin:

1. Těsto (zpracované ze surovin a nebo kupované listové) rozvalíme na dva obdélníky. Vždy první polovinu každého těsta napníme směsí jablek, skořicí a cukru. Můžeme přidat také nasekané vlašské ořechy a mandle. 2. Z druhé strany plníme každý čtverec do poloviny švestkami, které slijeme či rozmrazíme a nakrajime na půlky či čtvrtky. 3. Dáme péct dozlatova a po vyjmutí posypeme cukrem.
NÁPLŇ Z JABLEK : Nastrouhame 4 jablíčka, popř. méně či víc, jak kdo má rád. Promíchame je se skořicí a cukrem a můžeme přidat i nasekané ořechy a mandle.


Fotky receptu Dvoubarevný závin:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dvoubarevný závin
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !