Použité suroviny receptu Exotické maso s petrželkou a mrkví:
500 g vepřového masa nakrájeného na kousky
| 1 lžíce olivového oleje
| 1 lžíce másla
| 200 g mrkve
| 100 g petržele
| 100 g mraženého hrášku
| 2 lžíce mražené petrželky
| 1/2 lžičky skořice
| 1 lžička hořčice
| podle chuti sůl a pepř
| 1 hrnek vody
| pár kapek sójové omáčky
Postup přípravy receptu Exotické maso s petrželkou a mrkví:
V hlubší pánvičce rozpálíme olej a máslo a osmahneme maso. Mezitím si mrkev a petržel nakrájíme na tenká kolečka a přidáme k masu. Opět lehce opečeme, podlijeme vodou a necháme pod pokličkou dusit (asi 10 minut). Vsypeme mražený hrášek a petrželku, osolíme, přidáme skořici a hořčici a dusíme ještě 5 minut.
Na závěr dochutíme pepřem a sójovou omáčkou a můžeme podávat. Nám toto jídlo nejlépe chutná podávané s vařenými brambory.