Použité suroviny receptu Fazolové lusky na rajčatech:
150 g uzeného masa
| 1 cibule
| 1 lžíce oleje
| 500 g konzervovaných fazolových lusků
| 150 g rajčat
| 150 g zelené papriky
| 1 brambor
| sůl
| mletá sladká paprika
| 1,5 dl masového vývaru
Postup přípravy receptu Fazolové lusky na rajčatech:
Uzené maso a cibuli nakrájíme nadrobno a spolu s olejem a mletou paprikou vaříme 3 minuty při plném výkonu v mikrovlnce. Nálev z lusků slijeme a lusky smícháme s nakrájenými rajčaty, paprikami a bramborem. Tuto směs přidáme k uzenému masu, přilijeme vroucí masový vývar a vaříme 10 minut při plném výkonu. Mezitím rozškvaříme na vařiči na kostky nakrájenou slaninu. Po skončení vaření fazolek nádobu otevřeme, posypeme rozškvařenou slaninou, znovu přikryjeme a necháme 10 minut stát. Podáváme s rýží.
Fotky receptu Fazolové lusky na rajčatech:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!