1/2 kg fazolí
| 200 g sýra
| sůl
| pepř
| 100 g klobásy, párků nebo salámu
| 1 palička česneku
| 50 g vlašských ořechů
| 1 lžička oleje
Postup přípravy receptu Fazorolkouš:
Uvařené a scezené fazole umeleme mlýnkem na maso. Hmotu v míse ochutíme solí, pepřem, ořechy a rozdrceným česnekem. Promísenou ochucenou hmotu naneseme na potravinovou fólii, kterou jsme jemně potřeli olejem. Rozválíme válečkem podle velikosti fólie poměrnou část, na cca 2cm a na takto vzniklou placku naneseme sýr a salám a uchopíme okraj fólie a pomalu rolujeme. Vložíme do ledničky a pak už jen krájíme roládu.
Fotky receptu Fazorolkouš:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!