Použité suroviny receptu Filátka z candáta v těstíčku:
8 řezů candáta bez kůže a kosti (asi po 50 g)
| špetka soli
| špetka mletého bílého pepře
| několik kapek citronové šťávy
| na obalení hladká mouka
| na smažení olej
| na podávání kečup
| Těstíčko:
| 2 vejce
| 2 lžíce smetany
| špetka soli
| trošku polohrubé mouky
Postup přípravy receptu Filátka z candáta v těstíčku:
Filátka na povrchu několikrát lehce nařízneme, osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou a v chladu necháme 1-2 hodiny odležet. Porce obalíme v mouce, těstíčku z vajec, smetany, soli a polohrubé mouky. Ihned je vkládáme do rozehřátého oleje a dozlatova smažíme.
Fotky receptu Filátka z candáta v těstíčku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!