Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 14.09. 2025
Dnes má svátek Radka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Filátka z candáta v těstíčku

fotka Filátka z candáta v těstíčku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Filátka z candáta v těstíčku:

8 řezů candáta bez kůže a kosti (asi po 50 g)  | špetka soli  | špetka mletého bílého pepře  | několik kapek citronové šťávy  | na obalení hladká mouka  | na smažení olej  | na podávání kečup  | Těstíčko:  | 2 vejce  | 2 lžíce smetany  | špetka soli  | trošku polohrubé mouky

Postup přípravy receptu Filátka z candáta v těstíčku:

Filátka na povrchu několikrát lehce nařízneme, osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou a v chladu necháme 1-2 hodiny odležet. Porce obalíme v mouce, těstíčku z vajec, smetany, soli a polohrubé mouky. Ihned je vkládáme do rozehřátého oleje a dozlatova smažíme.


Fotky receptu Filátka z candáta v těstíčku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Filátka z candáta v těstíčku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles