Vložil: | Gabrielkas |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 40 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 16 |
|
|
Použité suroviny receptu Filátka z červeného pstruha:
600 g červeného pstruha
| 2 g koření na ryby
| 20 g mouky a červeného kaviáru
| 30 g másla
| 100 g šalotky a smetany
| 1 dl černého piva
| 1 citrón
| trocha soli, čerstvých bylinek, oleje a vývaru
Postup přípravy receptu Filátka z červeného pstruha:
Z filátek nakrájíme tenké plátky, srolujeme, zajistíme párátkem, okořeníme a pokapeme citrónem. Jemně nakrájenou šalotku zpěníme na másle, přidáme hladkou mouku, orestujeme, zalijeme vývarem a černým pivem. Ke konci varu přidáme kaviár, jemně nasekané bylinky a smetanu. Připravené závitky pstruha opečeme na oleji, podlijeme vývarem a lehce dodusíme. Filátka před servírováním podlijeme omáčkou.
Fotky receptu Filátka z červeného pstruha:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!