Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 22.12. 2025
Dnes má svátek Šimon
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Filé po dunajsku

fotka Filé po dunajsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Filé po dunajsku:

4 větší plátky rybího filé  | 200 g cibule  | 120 g oleje  | 3 papriky  | 400 g oloupaných rajčat  | 250 ml bílého vína  | 1 feferonka  | 1 lžička Podravky  |  citronová šťáva  |  hladká mouka  |  sůl

Postup přípravy receptu Filé po dunajsku:

Filé naporcujeme, posolíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme 10-15 minut odležet. Potom je obalíme v mouce, osmažíme na oleji, vložíme do ohnivzdorné nádoby a přikryjeme. V další nádobě podusíme pokrájenou zeleninu: cibuli, papriku, pálivou feferonku, rajčata a lžičku Podravky a vše podlijeme bílým vínem. Potom hotovou směs rozprostřeme na rybí plátky a zapečeme v horké troubě.


Fotky receptu Filé po dunajsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Filé po dunajsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !