Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Filé se zeleninou v jogurtové zálivce

fotka Filé se zeleninou v jogurtové zálivce
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Filé se zeleninou v jogurtové zálivce:

800 g rybího filé  |  kopr  |  petrželka  | 2 dl bílého jogurtu  | 1 lžíce solamylu  | 1 lžička kari  | 2 lžíce citr. šťávy  | 4 jablka  | 2 cibule  | 6 rajčat  |  sůl

Postup přípravy receptu Filé se zeleninou v jogurtové zálivce:

Filé nakrájíme na porce, zakapeme citrónovou šťávou, osolíme a necháme chvíli odležet, poté rybu po obou stranách opečeme na oleji dozlatova.
Jablka nakrájíme na kolečka, cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka, rajčata spaříme horkou vodou, sloupneme a nakrájíme na plátky.
Rybí filé, jablka, cibuli a plátky rajčat navrstvíme do zapékací misky a, osolíme a posypeme kari kořením, vše zalijeme jogurtem smíchaným se škrobovou moučkou.
Zapékací mísu přikryjeme a dusíme asi 30 minut, potom odkryjeme a opečeme povrch.


Fotky receptu Filé se zeleninou v jogurtové zálivce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Filé se zeleninou v jogurtové zálivce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !