Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.12. 2025
Dnes má svátek Vlasta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Filé z tresky exclusive, připravované na páře s bylinkami

fotka Filé z tresky exclusive, připravované na páře s bylinkami
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Filé z tresky exclusive, připravované na páře s bylinkami:

1000 g filé z tresky  | 100 g másla  |  bylinky  | 900 g vařených brambor  |  citrón  |  sůl  | 300 g zmrazených lišek  | 200 g cibule  | 30 g balzamikového octa  | 50 g olivového oleje  |  bílý pepř

Postup přípravy receptu Filé z tresky exclusive, připravované na páře s bylinkami:

Osušené filé exclusive pokapeme citrónem, osolíme, přidáme bylinkové koření, máslo a připravujeme na páře v konvektomatu 10 min. (Popřípadě v rybí várce).
Jako přílohu doporučujeme bramborový salát s liškami.
Bramborový salát připravíme z vařených brambor do kterých přidáme balzamický ocet, olivový olej, očištěné lišky, které jsme 5 min. restovali na rozehřátém oleji s nakrájenou cibulkou a tymiánovými lístky. Vše zamícháme a dochutíme solí a pepřem.


Fotky receptu Filé z tresky exclusive, připravované na páře s bylinkami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Filé z tresky exclusive, připravované na
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !