Vložil: | Uuu |
Porcí: | 8 |
Doba přípravy: | 35 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 1 |
|
|
Použité suroviny receptu Filé z tresky exclusive, připravované na páře s bylinkami:
1000 g filé z tresky
| 100 g másla
| bylinky
| 900 g vařených brambor
| citrón
| sůl
| 300 g zmrazených lišek
| 200 g cibule
| 30 g balzamikového octa
| 50 g olivového oleje
| bílý pepř
Postup přípravy receptu Filé z tresky exclusive, připravované na páře s bylinkami:
Osušené filé exclusive pokapeme citrónem, osolíme, přidáme bylinkové koření, máslo a připravujeme na páře v konvektomatu 10 min. (Popřípadě v rybí várce).
Jako přílohu doporučujeme bramborový salát s liškami.
Bramborový salát připravíme z vařených brambor do kterých přidáme balzamický ocet, olivový olej, očištěné lišky, které jsme 5 min. restovali na rozehřátém oleji s nakrájenou cibulkou a tymiánovými lístky. Vše zamícháme a dochutíme solí a pepřem.
Fotky receptu Filé z tresky exclusive, připravované na páře s bylinkami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!