70 g žampionů
| 1 mrkev
| 2 mladé cibulky
| 2 stonky řapíkatého celeru
| 1 stroužek česneku
| 4 lžíce oleje
| 600 g vysoké roštěnky
| sůl
| pepř
| 125 g mozzarelly
| 4 rajčata
| 150 g telecího mletého
| 500 ml červeného vína
| 1 bobkový list
| 200 g nakládaných cibulek
| 1 stonek rozmarýnu
Postup přípravy receptu Florentské rolky:
Houby, česnek a zeleninu nakrájíme na kostičky a ve 2 lžících oleje osmahneme. Maso nakrájíme na co největší plátky. Nakrájenou mozzarellu smícháme se zeleninou, osolíme, opepříme a rozložíme na maso. Plát opatrně srolujeme a roládu svážeme. Na povrchu opět okořeníme a ve zbylém oleji zprudka osmahneme. Pak zalijeme vínem, přidáme nakrájené cibulky a rajčata, bobkový list, rozmarýn a 60 minut na mírném ohni dusíme.
Fotky receptu Florentské rolky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!