Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 20.04. 2025
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Francouzská cibulačka

fotka Francouzská cibulačka
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Francouzská cibulačka:

2 lžíce másla  | 3 ks cibule  | 1,5 kostky hovězího bujónu  |  tvrdý sýr  | 150 g šunky vcelku  |  sůl  |  veka

Postup přípravy receptu Francouzská cibulačka:

Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky, v hrnci rozehřejeme lžíci másla a pomalu orestujeme cibuli až zesklovatí. Osmahnutou cibuli zalijeme 1,5 l vody, přidáme hovězí bujón a vaříme asi 10 minut. Podle chuti polévku dosolíme.
Připravíme si na proužky nakrájenou veku, kterou opečeme na másle, nastrouháme sýr a šunku nakrájíme na drobné kostičky. Veku, šunku a sýr vložíme do polévky těsně před podáváním a nakonec posypeme petrželovou natí.


Fotky receptu Francouzská cibulačka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Francouzská cibulačka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles