Vložil: | Sunninka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 50 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Francouzský kotlík:
500 g kyselého bílého zelí
| 150 g slaniny
| 1 cibule
| 1 jablko
| 10 brambor
| 4 párky
| 1 šálek masového vývaru
| 0,2 l kyselé smetany
| sůl
| mletá sladká paprika
| mletý kmín
Postup přípravy receptu Francouzský kotlík:
Slaninu nakrájíme na kostičky a v hlubší pánvi ji osmahneme. Přidáme polovinu kyselého zelí, na ně cibuli nakrájenou nahrubo a osminky jablka. Na tuto vrstvu položíme menší oloupané sýrové brambory, okořeníme solí a mletým kmínem a pokryjeme dalším zelím, které proložíme párky. Všechno zalijeme horkým vývarem a dusíme pod pokličkou. Před podáváním přilijeme smetanu, kterou podle chuti okořeníme sladkou paprikou.
Fotky receptu Francouzský kotlík:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!