Použité suroviny receptu Fusilly s klobásou a červenými fazolemi:
2 rajčata
| 1 feferonka
| 1 cibule
| 1 klobása
| 1 malý rajčatový protlak
| 1 lžička rozmarýnu
| 2 lžíce olivového oleje
| 1/8 l suchého bílého vína
| 400 g červených fazolí z konzervy
| 400 g spirál(fusilly)
| sůl
Postup přípravy receptu Fusilly s klobásou a červenými fazolemi:
Nakrájíme cibuli, klobásu, vypeckovanou feferonku a horkou vodou spařená oloupaná rajčata. Těstoviny uvaříme dle návodu. Fazole slijeme.
Na rozpáleném oleji osmahneme cibulku, přidáme klobásu, feferonku a rozmarýn. Vše řádně opečeme.
Přidáme rajčata, fazole a rajský protlak. Promícháme a přilijeme víno. Směs povaříme asi 10 minut a ochutíme solí. Omáčku necháme zhoustnout a podáváme s těstovinami..
Fotky receptu Fusilly s klobásou a červenými fazolemi:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!