300 g rajčat
| 1 cibule
| 300 g salátových okurek
| 100 g rajčatového protlaku
| 3 papriky
| 3 stroužky česneku
| 1/2 l masového vývaru nebo vody
| 1 dl olivového oleje
| sůl
| mletý pepř černý
| chilli
| kostky suchého chleba
Postup přípravy receptu Gazpacho se zeleninou:
1. Okurky, cibuli, oloupaná rajčata a česnek pokrájíme na kousky, přidáme vodu a rozmixujeme.
2. Přidáme rajčatový protlak a olivový olej a rozmixujeme.
3. Podle chuti přidáváme sůl, pepř a chilli. Porce polévky zdobíme kostkami suchého chleba. Takto připravená polévka vydrží v chladničce 5 až 6 dní.
Fotky receptu Gazpacho se zeleninou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!