Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Grapefruitové želé s bílým rybízem

fotka Grapefruitové želé s bílým rybízem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 61

Použité suroviny receptu Grapefruitové želé s bílým rybízem:

200 g bílého rybízu  | 800 ml grapefruitové šťávy  | 500 g želírovacího cukru 2:1

Postup přípravy receptu Grapefruitové želé s bílým rybízem:

1. Rybíz omyjeme, necháme okapat a odstopkujeme. Grapefruitovou šťávu smícháme v hrnci s želírovacím cukrem. Uvedeme do varu a za stálého míchání prudce vaříme dál asi 2 minuty.
2. Vmícháme rybíz, za stálého míchání opět uvedeme do varu a krátce povaří­me. Horké želé naplníme do čistých skle­nic 2 cm pod okraj, zavíčkujeme a na 5 minut postavíme dnem vzhůru.
Sterilování víček:
Kovová víčka ze zavařovacích sklenic ponoříme na šest minut do vroucí vody. Vyndáme je kuchyňskými kleštičkami a necháme odkapat na utěrce.
Rada: Dobu přípravy zavařenin a želé dopo­ručenou v receptech můžeme zkrátit vaře­ním v tlakovém hrnci. Také tekutiny nebude­me potřebovat tolik - zhruba jen poloviční množství.


Fotky receptu Grapefruitové želé s bílým rybízem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Grapefruitové želé s bílým rybízem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !