Použité suroviny receptu Grilovaná kuřecí spodní stehýnka:
10 spodních kuřecích stehýnek
| marináda
| 150 ml oleje
| 1 lžička worchestru
| 3 lžíce medovice
| 4 str. česneku
| 5 lžic sójové omáčky
| 1 lžička str. zázvoru
| sůl a pepř
| pečivo
Postup přípravy receptu Grilovaná kuřecí spodní stehýnka:
Čerstvý zázvor jemně nastrouháme. Česnek prolisujeme. Olej promícháme se sójovou omáčkou, worchestrem, medovicí, česnekem a zázvorem.
Kuřecí spodní stehýnka opepříme a vložíme do marinády. Necháme do druhého dne rozležet.
Dobře okapané špalíčky klademe na alobalové tácky a za občasného potírání marinádou propékáme z obou stran na grilu.
Propečené kuřecí špalíčky podáváme s grilovanou, ale i čerstvou zeleninou, pečivem a různými dipy.