Použité suroviny receptu Grilovaný mořský vlk s proužky čerstvých mořských řas:
10 porcí mořského vlka
| 200 g mořských řas
| 150 g olivového oleje
| 200 g másla
| rybí koření, sůl, citron
| 1500 g pařížských brambor
Postup přípravy receptu Grilovaný mořský vlk s proužky čerstvých mořských řas:
Vykuchanou, očištěnou rybu pokapeme citrónovou šťávou, dochutíme rybím kořením a naplníme mořskými řasami. Necháme odležet. Připravujeme buď cca 15 min. v rozehřáté troubě na 170°C nebo pozvolna na grilu.
Hotovou rybu pokapeme rozpuštěným máslem a klademe na listový salát. Jako vhodná příloha jsou pařížské brambory.
Fotky receptu Grilovaný mořský vlk s proužky čerstvých mořských řas:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!