Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.09. 2024
Dnes má svátek Oleg
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Gruzínská játra s cibulí

fotka Gruzínská játra s cibulí
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Gruzínská játra s cibulí:

500 g vepřových jater  |  olej  | 2 ks cibule  |  pórek  |  mletý pepř  | 250 ml smetany  | 2 ks vejce  |  sůl  |  případně  | 1 stroužek česneku

Postup přípravy receptu Gruzínská játra s cibulí:

Odblaněná játra nakrájíme na proužky a prudce opečeme na oleji. Přidáme nakrájenou cibuli a pórek nebo pažitku a trochu pepře, pro obměnu můžeme přidat česnek a zázvor. Stáhneme z plotny. Pak vymastíme malý pekáček tukem a vložíme do něj připravená játra. Rozmícháme smetanu s vejcem a solí, zalijeme játra a dáme zapéct do předehřáté trouby.
Příloha: brambory nebo bílé pečivo.


Fotky receptu Gruzínská játra s cibulí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Gruzínská játra s cibulí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles