Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 12.10. 2025
Dnes má svátek Marcel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Gruzínská vepřová játra

fotka Gruzínská vepřová játra
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Gruzínská vepřová játra:

500 g vepřových jater  |  olej  | 2 ks cibule  | 4 ks rajčat  |  mletý pepř  | 4 ks vejce  |  sůl  |  máslo

Postup přípravy receptu Gruzínská vepřová játra:

Odblaněná játra nakrájíme na silnější hranolky a prudce opečeme na oleji. Pak osolíme a opepříme. Vložíme je do ohnivzdorné misky, k jedné straně poskládáme kolečka cibule, z druhé strany plátky rajčat. Vše zalijeme rozšlehanými vejci a pokapeme máslem. Vložíme do horké trouby a zapečeme.
Příloha: brambory, chleba nebo bílé pečivo.


Fotky receptu Gruzínská vepřová játra:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Gruzínská vepřová játra
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !