1 kg vepřového masa nejlépe plecko
| 5 stroužků česneku
| 3 větší cibule
| 2 čaj. lžičky gulášové koření
| 3 čaj. lžičky sladké papriky
| 3 pol. lžíce solamylu
| sůl, pepř
| 2 masox
| feferonka
| 0,75-1litr vody
Postup přípravy receptu Guláš do trouby:
Maso a cibuli nakrájíme a ostatní suroviny smícháme. Masoxy rozmícháme v malém množství teplé vody a pak přimíchat k ostatním. Dát vše do zapékacím mysky a přikrýt alobalem a dát do trouby na 1.5 hodiny při teplotě 250 stupnů. Nedolívat vodu, nemíchat, neodkrývat během celé doby. Výborné s chlebem. Dobrou chutˇ.
Fotky receptu Guláš do trouby:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!