500g vepřového masa na guláš
| 1 sáček Knorr Fix Maďarský guláš
| 1ks červené cibule
| 1 ks žluté papriky
| 1 ks mladé cukety
| 1 stroužek česneku
| 1,5 lžičky provensálského koření
| 2 lžíce oleje
| pepř
| 500 ml vody
Postup přípravy receptu Guláš po provensálsku:
Maso pokrájíme na kousky a opečeme na rozpáleném oleji. Přilijeme vodu, povaříme a vmícháme Knorr Fix Maďarský guláš. Necháme zakryté dusit na slabém plameni cca 1 hodinu.
Zeleninu omyjeme a očistíme, cibuli oloupeme. Cibuli a papriku pokrájíme na proužky, cuketu na malé kostičky. Oloupeme česnek a prolisujeme do guláše. Přidáme zeleninu a provensálské koření. Necháme dusit dalších 30 minut. Na závěr dochutíme pepřem.
Guláš po provensálsku podáváme nejlépe s křupavou bagetou.
Fotky receptu Guláš po provensálsku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!