Vložil: | Benji |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 80 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 8 |
|
|
Použité suroviny receptu Guláš s červeným vínem:
600 g hovězího-přední s kostí
| 40 g slaniny
| 2 cibule
| 1 feferonka
| 150 g kořeněné zeleniny
| 1 lžička sladké papriky
| 1 lžička tymiánu
| 1 šálek vývaru
| 1 šálek červeného vína
| 2 krajíce chleba
| olej, sůl, pepř
Postup přípravy receptu Guláš s červeným vínem:
V kastrolu na 2 lžících oleje zlehka opečte nakrájenou slaninu, přidejte nadrobno nakrájenou cibuli, nechte zesklovatět a nakonec přidejte
nakrájenou očištěnou kořenovou zeleninu. Přidejte
na kostky nakrájené hovězí maso, nasekanou feferonku
a lehce osmahněte. Osolte, opepřete, posypte lžičkou
sladké papriky a tymiánu, zalijte vínem a vývyrem.
Duste do poloměkka, přidejte nastrouhané krajíce
chleba a velmi zvolna vařte, až je maso měkké.
Můžete podávat s pečivem, knedlíky nebo bramborami.
Fotky receptu Guláš s červeným vínem:
Fotky vložil: Natural,kozaroza