Vložil: | Handale |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 50 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Haše a la Florentina :
500 g mletého hovězího masa
| 1-2 cibule
| 300 g špenátu
| 4 vejce
| 50 g parmezánu
| dle chuti muškátový oříšek
| dle chuti sůl
| dle potřeby olej
Postup přípravy receptu Haše a la Florentina :
V rozpáleném oleji dusíme na mírném plameni mleté maso společně s na kostičky nakrájenou cibulí. Mícháme a maso rozdělujeme na malé hrudky, dokud se důkladně nepropeče a cibule nezměkne. Pak přidáme předvařený špenát, sůl a muškát. Promícháme a ještě asi 1 minutu dusíme. Rozšlehaná vejce promícháme spolu se sýrem a nalijeme do pánve. Mícháme, dokud se vejce nesrazí. Příloha-opečené brambory.
Fotky receptu Haše a la Florentina :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!