Použité suroviny receptu Hedvábná bábovka s třešněmi z pudingu a smetany:
8 ks vajec
| 300 g cukru krystal
| 25 g vanilkového pudinku
| 200 ml smetany ke šlehání
| 1 ks vanilkový cukr
| 370 g hladké mouky
| 150 g vypeckovaných třešní
| 200 g másla
Postup přípravy receptu Hedvábná bábovka s třešněmi z pudingu a smetany:
Vejce rozklepneme a oddělíme žloutky od bílků. Heru necháme změknout, potom nakrájejíme na menší kousky a vyšleháme společně se 150g cukru, žloutky a vanilkovým pudinkem do pěny. Ramu Cremefine zahřejeme, přilijeme ji do máslové pěny, ochutíme vynilkovým cukrem. Bílky vyšleháme se zbylým cukrem dotuha a zlehka vmícháme do krému. Nakonec vmícháme mouku. Vymazanou a vysypanou formu naplníme připraveným těstem a vypeckovanými třešněmi. Pečeme v předehřáté troubě při 175° přibližně 50 minut. Hotovou bábovku pocukrujeme. Dobrou chuť
Fotky receptu Hedvábná bábovka s třešněmi z pudingu a smetany:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!