Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 01.09. 2025
Dnes má svátek Linda a Samuel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hejtmanská maréna

fotka Hejtmanská maréna
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Hejtmanská maréna:

800 g marény  | 100 g slaniny  | 100 g másla  | 1 dl červeného vína  | 80 g sterilovaných hub  | 50 g rajského protlaku  | 150 g sterilovaného leča  | podle chuti: mletý pepř, tymián, sůl

Postup přípravy receptu Hejtmanská maréna:

Marény nakrájíme na porce, osolíme, opepříme, posypeme špetkou tymiánu a opečeme na másle s plátky slaniny po obou stranách do zlatova. Pak rybu vyjmeme, do výpeku přidáme lečo, rajčatový protlak a žampióny, podusíme a nakonec zalijeme červeným vínem. Přeléváme na porce marény.


Fotky receptu Hejtmanská maréna:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hejtmanská maréna
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !