Vložil: | Mangovka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 40 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Hejtmanská maréna:
800 g marény
| 100 g slaniny
| 100 g másla
| 1 dl červeného vína
| 80 g sterilovaných hub
| 50 g rajského protlaku
| 150 g sterilovaného leča
| podle chuti: mletý pepř, tymián, sůl
Postup přípravy receptu Hejtmanská maréna:
Marény nakrájíme na porce, osolíme, opepříme, posypeme špetkou tymiánu a opečeme na másle s plátky slaniny po obou stranách do zlatova. Pak rybu vyjmeme, do výpeku přidáme lečo, rajčatový protlak a žampióny, podusíme a nakonec zalijeme červeným vínem. Přeléváme na porce marény.
Fotky receptu Hejtmanská maréna:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!