3 ks hejka
| olej dle potřeby
| 2 větší cibule
| 2 česneky
| 3 cm zázvoru
| 3 čili papričky
| 2 zelené papriky
| 3 rajčata
Postup přípravy receptu Hodonínský hejk:
V pánvi ve vyšší vrstvě oleje osmažíte hejka. Porce omočte v bílku, aby olej nestříkal. Smažte pozvolně cca 15 min. Osmažené porce vyjměte a uchovejte v teple. Z pánve odstraňte větší část oleje a osmažte cibuli na kostečky. Postupně přidejte česnek, naškrábaný čerstvý zázvor, čilí a normální papriku a rajčata. Opékejte cca dalších 15min a dochutíte citronem a pepřem. Přílohou mohou být brambory nebo nudle.
Fotky receptu Hodonínský hejk:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!