Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.12. 2025
Dnes má svátek Adam a Eva
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hodonínský hejk

fotka Hodonínský hejk
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Hodonínský hejk:

3 ks hejka  |  olej dle potřeby  | 2 větší cibule  | 2 česneky  | 3 cm zázvoru  | 3 čili papričky  | 2 zelené papriky  | 3 rajčata

Postup přípravy receptu Hodonínský hejk:

V pánvi ve vyšší vrstvě oleje osmažíte hejka. Porce omočte v bílku, aby olej nestříkal. Smažte pozvolně cca 15 min. Osmažené porce vyjměte a uchovejte v teple. Z pánve odstraňte větší část oleje a osmažte cibuli na kostečky. Postupně přidejte česnek, naškrábaný čerstvý zázvor, čilí a normální papriku a rajčata. Opékejte cca dalších 15min a dochutíte citronem a pepřem. Přílohou mohou být brambory nebo nudle.


Fotky receptu Hodonínský hejk:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hodonínský hejk
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles