Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 22.05. 2025
Dnes má svátek Emil
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Holandské brambory

fotka Holandské brambory
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Holandské brambory:

12 středně velkých brambor  | 200g žampionů  | 4 cibule  | 300g plátkového sýra  | 2lž sekané petrželky  | 12 plátků uzeného bůčku  | 50g tuku  | 6lž smetany  | 6 šalotek  |  pepř, sůl

Postup přípravy receptu Holandské brambory:

Brambory uvaříme ve slupce a scedíme. Rozkrojíme a necháme vychladnout. Lžičkou vydlabeme dužninu (pozor ať se spodní část brambory nerozpadne). Očistíme žampiony a nakrájíme na kousky. Oloupeme a nasekáme cibuli a šalotku. Na mírném ohni rozpustíme tuk, přidáme cibuli, šalotku a necháme změknout. Přidáme žampiony, bramborovou hmotu a smetanu a vaříme 10 minut za stálého mícháni. Přidáme petrželku, sůl, pepř a opět promícháme. Touto směsí brambory naplníme a každou část obalíme plátkem sýra a přiklopíme. Celou bramboru zavineme do plátku uzeného bůčku a upevníme párátkem. Zapečeme při středně vysoké teplotě 5 minut.


Fotky receptu Holandské brambory:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Holandské brambory
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !