Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 22.01. 2025
Dnes má svátek Slavomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Houbová náplň na pizzu se slaninou a sýrem

fotka Houbová náplň na pizzu se slaninou a sýrem
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Houbová náplň na pizzu se slaninou a sýrem:

2,5 dkg angl. slaniny  | 25 dkg dušených hub  | 5 dkg eidamu  | 2 cibule  | 3 žloutky  |  smetana  |  sůl a pepř  |  petrželka  |  olej

Postup přípravy receptu Houbová náplň na pizzu se slaninou a sýrem:

Anglickou slaninu rozškvaříme na pánvi. Na ni rozložíme cibule pokrájené na kolečka a podušené houby. Chvíli vše podusíme a směs dáme vychladit. Pak do ní přidáme strouhaný sýr, rozmíchaný s troškou smetany. Dále přidáme žloutky, jemně nasekanou petrželku, sůl, pepř a vše dobře promícháme.
Těsto na pizzu potřeme olejem a náplň rozetřeme.
Pizzu pečeme pak v troubě asi 15 minut při 200°C.


Fotky receptu Houbová náplň na pizzu se slaninou a sýrem:

Houbová náplň na pizzu se slaninou a sýrem
Houbová náplň na pizzu se slaninou a sýrem
Fotky vložil: Mangovka,MichelePrg 
Hodnocení receptu Houbová náplň na pizzu se slaninou a
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !