Vložil: | saskijka |
Porcí: | 6 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Houbový játrový salám:
600 g uzeného bůčku
| 750 g jater
| 5 dl nakl. hub
| 100 g vepř. plecka
| 2,5 dl uzených ryzců
| želatina
| 75 g slaniny
| 1 cibule
| bobk. list
| sůl a pepř
| paštikové koření
Postup přípravy receptu Houbový játrový salám:
Maso a játra s bobk. listem cibulí pepřem novým kořením uvaříme. Maso, játra, houby velice jemně pomeleme, smícháme s paštikovým kořením, přidáme rozpuštěnou želatinu v trošce masového vývaru a naplníme do salámových obalů. Zavážeme a 1,5 hodiny při teplotě 70°C zahříváme.
Dáme vychladit a co nejdříve spotřebujeme.
Fotky receptu Houbový játrový salám:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!