Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 24.02. 2025
Dnes má svátek Matěj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hovězí dušené v mrkvi

fotka Hovězí dušené v mrkvi
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Hovězí dušené v mrkvi :

100 g Hovězí zadní bez kosti  | 160 g Hovězí přední bez kosti  | 20 g Máslo čerstvé  | 10 g Sádlo škvařené  | 10 g Olej stolní  | 20 g Slanina  | 300 g Mrkev  | 4 g Mouka hladká  | 4 g Zelená petrželová nať  | 2 kolečka Citrón  | 3 g Sůl

Postup přípravy receptu Hovězí dušené v mrkvi :

Maso nakrájené na menší kousky vložíme do části rozpáleného tuku, osolíme a za stálého míchání opékáme do vysmahnutí šťávy, kterou maso pustilo, pak zalijeme vařící vodou a dusíme. K poloměkkému masu přidáme na drobné kostičky krájenou mrkev, zahustíme světlou jíškou, připravenou z druhé části tuku a mouky, dobře rozmícháme, podle potřeby rozředíme vařící vodou a za častého míchání dusíme do měkka. Hotový pokrm okořeníme jemně sekanou zelenou petrželovou natí, ochutíme citrónovou šťávou a podle potřeby dosolíme. U diet, kde je předepsána dávka, přidáme také na drobné kostičky pokrájenou, rozpuštěnou slaninu.


Fotky receptu Hovězí dušené v mrkvi :

Hovězí dušené v mrkvi
Fotky vložil: Marci7 
Hodnocení receptu Hovězí dušené v mrkvi
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !