Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 09.05. 2025
Dnes má svátek Ctibor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Hovězí plátky po semarangsku

fotka Hovězí plátky po semarangsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Hovězí plátky po semarangsku:

500 g zadního hovězího masa  | 1 velká cibule  | 3 stroužky česneku  | 10 zrnek pepře  |  trocha muškátového oříšku  | 3 lžíce sójové omáčky  | 3 lžíce cukru  | 1 velká cibule  | 1 velké rajče  | 1 lžíce oleje

Postup přípravy receptu Hovězí plátky po semarangsku:

Maso nakrájíme na tenké plátky, které ještě dále rozklepeme doměkka. Cibuli a česnek rozetřeme na jemnou pastu, do níž vmícháme mletý pepř, muškátový oříšek, cukr a sójovou omáčku. V této omáčce marinujeme masové plátky asi 0,5-1 hodinu. V pánvi rozehřejeme olej a osmažíme v něm plátky cibule doměkka. Vložíme maso s marinádou a opékáme je po obou stranách po 1 minutě. Pak přidáme oloupané, nadrobno nakrájené rajče a trochu vody. Mícháme a bez pokličky udusíme maso doměkka.


Fotky receptu Hovězí plátky po semarangsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí plátky po semarangsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !