Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Hovězí srdce se špekem na cibuli

fotka Hovězí srdce se špekem na cibuli
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 160 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 25

Použité suroviny receptu Hovězí srdce se špekem na cibuli:

500 g hovězího srdce  | 50 g špeku  | 1 cibule velká  | 1 str. česneku  |  sůl a pepř  |  olej  |  vývar  |  hl. mouka

Postup přípravy receptu Hovězí srdce se špekem na cibuli:

Hovězí srdce očistíme od blan a žilek. Nakrájíme na stejnoměrné kostky, které osolíme a opepříme. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na kostičky. Špek nakrájíme na tenké plátky.
Na malém množství oleje necháme rozškvařit slaninu. Několik růžových plátků slaniny odložíme stranou na ozdobu. Potom vložíme nakrájenou cibuli. Jakmile zezlátne přidáme nakrájené maso a vše zprudka orestujeme. Nyní vmícháme nakrájený stroužek česneku, podlijeme vývarem a za občasného podlévání vývarem dusíme pod pokličkou doměkka.
Šťávu necháme vysmahnout, zaprášíme moukou a podlijeme vývarem. Podusíme asi 10 minut a podle potřeby dochutíme solí a pepřem.



Fotky receptu Hovězí srdce se špekem na cibuli:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí srdce se špekem na cibuli
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !