Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Lev - velký roční horoskop na rok 2025Lev - velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 13.07. 2025
Dnes má svátek Markéta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hovězí vývar

fotka Hovězí vývar
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Hovězí vývar:

1 kg hovězích morkových kostí  | 650 g hovězího masa na dušení  | 2,8 l vody  | 4 ks hřebíčky  | 2 ks rozpůlené cibule  | 2 ks nakrájené řapíky celeru  | 8 zrnek pepře  | 4 snítky petrželky  | 1 snítka tymiánu  | 1 ks bobkový list

Postup přípravy receptu Hovězí vývar:

(do mušelínového pytlíčku zavázat: 4 snítky petrželky,1 snítka tymiánu, 1 bobkový list …) 1. morkové kosti, maso a vodu přivedeme na mírném ohni k varu. Pěnu na povrchu sbíráme.
2. do každé půlky cibule zatlačíme jeden hřebíček. Cibuli, celer, pepř a pytlíček koření přidáme do hrnce a hrnec částečně přikryjeme. Po 3 hod. vyjmeme maso a polévku vaříme ještě asi hodinu. 3. vývar přecedíme, vychladíme a dáme do chladničky. Odstraníme vrstvu tuku na povrchu. V mrazničce vývar vydrží 6 měsíců.


Fotky receptu Hovězí vývar:

Hovězí vývar
Fotky vložil: cudovluc 
Hodnocení receptu Hovězí vývar
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !