Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.06. 2025
Dnes má svátek Zdeňka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hraběnčin štrůdl

fotka Hraběnčin štrůdl
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Hraběnčin štrůdl:

450 g polohrubá mouka  | 300 g cukr moučka  | 200 g Hera  | 4 ks vejce  | 2 lžíce mléko  | 1/2 sáčku prášek do pečiva  | 350 g Jablka  | hrst Ořechy  | hrst Rozinky  | 1/2 sáčku Vanilkový cukr  | 1/2 sáčku Skořicový cukr

Postup přípravy receptu Hraběnčin štrůdl:

Smícháme polohrubou mouku, 150 g moučkového cukru, heru, 4 žloutky, mléko, prášek do pečiva. 2/3 těsta rozválíme na vymazaný plech, 1/3 dáme do lednice zchladnout. Na rozválené těsto nastrouháme jablka, ořechy, rozinky a posypeme skořicovým a vanilkovým cukrem. Potřeme ušlehaným sněhem (do sněhu přidáme 150 g moučkového cukru). Zbytek těsta nastrouháme nahrubo.
Hraběnčin štrůdl pečeme 40-45 min. dozlatova.



Fotky receptu Hraběnčin štrůdl:

Hraběnčin štrůdl
Hraběnčin štrůdl
Fotky vložil: EvaDraho 
Hodnocení receptu Hraběnčin štrůdl
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !