Vložil: | admin |
Porcí: | 6 |
Doba přípravy: | 50 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Hrk hrk řezy s broskvemi:
1,5 hrnku polohrubé mouky
| 1 bal. kypřícího prášku do pečiva
| 1 hrnek cukru krupice
| 1 bal. vanilkového cukru
| 1/2 hrnku mléka
| 1/2 hrnku oleje
| 2 vejce
| 1 kompot broskvový
| 200-250 ml smetany na šlehání
| 1 bal. pudingu bez vaření
| 1 bal. smetafixu
| 1 bal. šlehačky v prášku
| 1 poleva tmavá
Postup přípravy receptu Hrk hrk řezy s broskvemi:
Na těsto smícháme mouku s kypřicím práškem, přidáme cukr, vanilínový cukr, mléko, olej a vejce. Ručně vymícháme hladké těsto. Nalijeme na plech 30x40 cm, vymazaný a vysypaný hrubou moukou. Pečeme při 200ºC asi 12 min.
Do uzavřené nádoby vlijeme kompot i se šťávou, přilijeme šlehačku a přidáme Créme Olé a Smetafix. Nádobou zahrkáme dokud se suroviny nespojí v krém.
Krémem natřeme vychladlý korpus, krém potřeme šlehačkou připravenou podle návodu a ozdobíme rozpuštěnou polevou.
Fotky receptu Hrk hrk řezy s broskvemi:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!