dle potřeby: barvivo
| 300 g víno hroznové
| 1 láhev sekt
| dle potřeby: zmrzlina citronová
| dle chuti: máta
| 20 g želatina
| 100 g marcipán
Postup přípravy receptu Hrozny v perlivém želé:
Želatinu připravíme podle návodu na obalu a necháme vychladnout. Z omytého hroznového vína odstraníme pecičky a kuličky nakrájíme na malé kousky. Marcipán obarvíme potravinářskou barvou, rozválíme na tenčí plát a vykrájíme srdíčka. Nakrájené hroznové víno rozdělíme do sklenic, přidáme srdíčka, přilijeme trochu želatiny a sekt. Každý pohárek ozdobíme mátou a přidáme kopeček citronové zmrzliny.
Fotky receptu Hrozny v perlivém želé:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!