Použité suroviny receptu Hruškový pudink s tvarohovým krémem:
500 g očištěných hrušek
| 100 g krystalového cukru
| 2 lžičky vanilky
| 400 ml vody
| 1 vanilkový pudink
| 250 g tvarohu
| 100 ml kysané smetany
| oříšky
Postup přípravy receptu Hruškový pudink s tvarohovým krémem:
Hrušky nadrobno nasekáme, přidáme 50 g krystalového cukru, vanilku, zalijeme polovinou vody a krátce povaříme, aby ovoce změklo.
K uvařeným hruškám přimícháme pudink a uvaříme hustou kaši.
Tvaroh vymícháme s cukrem a smetanou v hladký krém.
Pudink nalijeme do sklenic a necháme vychladnout.
Na hruškový pudink nalijeme vrstvu tvarohového krému a ozdobíme nasekanými oříšky.
Fotky receptu Hruškový pudink s tvarohovým krémem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!