120 g konzervovaného humřího masa
| 50 g strouhaného sýra
| 2 dcl mléka
| 4 ks vejce
| 1 lžička rajčatového kečupu
| máslo
| sůl
Postup přípravy receptu Humrový nákyp :
1. Nejprve oddělíme žloutky od bílků a z bílků vyšleháme ručním elektrickým šlehačem tuhý sníh
2. Žloutky rozšleháme s mlékem, kečupem a solí
3. Vmícháme strouhaný sýr, nadrobno nakrájené humří maso a nakonec sníh z bílků
4. Směs dáme do 4 malých zapékacích misek vymaštěných máslem a pečeme nejdříve v mírně vyhřáté troubě na 170°C cca 15 minut, pak dopečeme při vyšší teplotě kolem 200°C asi 15 minut
5. Humrový nákyp ihned podáváme.
Fotky receptu Humrový nákyp :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!